UPDATE IV: Filmul tentativei de jaf de la BRD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni au reconstituit şirul evenimentelor în urma cărora paznicul unei filiale a BRD din cartierul Dâmbu Pietros s-a ales cu răni uşoare.

Din investigaţii a rezultat faptul că în incinta agenţiei au intrat doi indivizi care aveau capetele acoperite cu glugi. Unul dintre suspecţi era înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc şi imediat după ce a pătruns în agenţie a executat un foc de armă în plan vertical, după care l-a atacat pe agentul de pază, pe care l-a trântit la podea şi l-a lovit ameninţându-l în acelaşi timp cu pistolul cu care a mai executat două focuri în plan vertical. Cel de-al doilea suspect s-a deplasat în spatele ghişeelor unde se aflau operatoarele,  cerându-le acestora să-i indice unde sunt banii.

Imediat după aceea, o a treia persoană suspectă, care se afla în faţa agenţiei, i-a alarmat pe cei doi agresori, care au părăsit în fugă agenţia fără a sustrage bani sau bunuri. Agentul de pază a ieşit în faţa agenţiei şi a tras un foc de armă în direcţia suspecţilor, fără să-i rănească.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite