Târgu-Mureş: UPDATE II O familie zdrobită în accidentul de la Hetiur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victimele accidentului de la Hetiru erau membrii aceleiaşi familii şi se îndreptau de la Sighişoara spre oraşul lor natal, Iernut.

Victimele accidentului produs astăzi la ora 13.31 pe E60, în dreptul localităţii Hetiur sunt memebrii aceleiaşi familii şi se deplasau cu un autoturism Audi A4. Au oprit în parcarea de la Hetiur să mănânce şi au fost loviţi în plin de o autoutilitară Iveco.Trei persoane au decedat pe loc.

Printre cei morţi se află Gabor Ştefan de 39 de ani şi soţia sa Vilma de 35 de ani. Tot în accident a murit şi nepotul lor de şase luni Gabor Beke.
Printre răniţi se află fiul lor Gabor Ştefan de 19 ani şi  soţia acestuia Gabor Maria de 17 ani. Băiatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe cu un elicopter SMURD, fiind suspect de leziuni hepatice şi spilinice. Gabor Maria a fost adusă şi ea la spital cu o ambulanţă, suferind o fractură deschisă de femur.

Tot la SMURD au ajuns şi şoferul autoutilitarei Iveco, care a produs accidentul Gergei Constantin de 33 de ani şi fiul acestuia Marius, de 8 ani, aflat în maşină împreună cu tatăl său.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite