UPDATE A adormit la volan şi a ucis trei oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer care a adormit la volan a răpus trei suflete, astăzi la prânz în dreptul localităţii mureşene Hetiur.

Mai citiţi şi:

Grav accident de maşină la ieşirea din Jilava

Gergei Constantin de 33 de ani din Bucureşti se afla la volanul unei autotutilitare şi, la ieşirea din Sighişoara spre Târgu-Mureş, în dreptul localităţii Hetiur, a pierdut controlul volanului şi a ajuns întro parcare, unde a izbit un microbuz şi un autoturism Audi pe capote căruia stăteau la masă cinci persoane, toate membre ale aceleiaşi familii.

În urma impactului un copil de opt luni şi bunicii lui şi-au pierdut viaţa. Părinţii micuţului, şoferul vinovat şi fiul acestuia de opt ani au ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş.

În starea cea mai gravă este tatăl micuţui decedat care a fost transportat cu elicopterul. „Din păcate doi adulţi şi un sugar au decedat pe loc. Una dintre victime la care am suspicionat leziune hepatică şi splinică a fost adusă cu elicopterul“ , a declarat Petrişor  Vărăşteanu, medic primar SMURD.

Şoferul vinovat s-a ales cu răni uşoare, dar are declară că nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat. „Am încercat să evit ceva şi n-am mai putut să controlez maşina. În rest nu ştiu nimic. Am intrat în parcare, nu mai ştiu. Mergeam spre Bucureşti de la Târgu-Mureş“, a spus Gergei Constantin, şoferul vinovat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite