Târgu-Mureş: UPDATE Carnagiu pe E60

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:  UPDATE Carnagiu pe E60
Târgu-Mureş: UPDATE Carnagiu pe E60

Un grav accident de circulaţie s-a produs azi noapte în dreptul localităţii Cuci din judeţul Mureş. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte şase sunt rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" a fost anunţat azi noapte despre producerea unui accident pe DN 15 E60 în dreptul localităţii Cuci din judeţul Mureş. "La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale, din care două pentru descarcerare şi trei ambulanţe", a spus Liviu Danciu, purtător de cuvânt al ISU Horea Mureş.

Un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani din judeţul Alba, care a adormit la volan, a intrat pe contrasens, lovind frontal un microbuz în care erau şapte pasageri, condus de un bărbat de 33 de ani din Sălaj.

"La faţa locului s-au găsit două persoane decedate, o persoană rănită grav, care se afla în microbuz şi a necesitat intervenţia echipajelor de la descarcerare şi alţi cinci răniţi, aflaţi tot în microbuz. Cei doi morţi sunt şoferul autoturismului şi un pasager din microbuz", a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Circulaţia în zonă a fost oprită timp de mai multe ore.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite