Târgu-Mureş: Studenţii UAT, spiriduşii lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii U.A.T. au devenit spiriduşii lui Moş Crăciun
Studenţii U.A.T. au devenit spiriduşii lui Moş Crăciun

Studenţii Universităţii de Artă Teatrală din Târgu-Mureş au devenit pentru o zi ajutoarele lui Moş Crăciun. Tinerii au organizat un eveniment caritabil, în urma căruia s-au strâns jucării donate mai apoi copiilor cu probleme.

Studenţii U.A.T. au decis să devină pentru o zi spiriduşii lui Moş Crăciun aşa că aseară au organizat o expoziţie de fotografie în foaierul Teatrului Studio, urmată de un spectacol în care tinerii actori au pregătit momente muzicale şi jonglerii.

Seara a continuat cu "Petrecerea copilăriei" desfăşurate la Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală, unde tinerii au intrat donând câte o jucărie sau o sumă de bani.

"S-au strâns o cutie mare şi trei saci  cu jucării, precum şi aproximativ 1000 de lei. Am considerat că autorităţile ajută casele de copii, aşa că am decis ca donaţiile pe care noi le adunăm să se îndrepte spre cazuri concrete care nu beneficiază de niciu ajutor. E foarte dureros pentru un copil să nu găsească nimic sub brad în seara zilei de Căciun", a spus Andy Gherghe, preşedintele Ligii Studenţilor U.A.T, care a mulţumit tuturor studenţilor ce s-au implicat în proiect.

O parte din jucăriile adunate se vor îndrepta spre copiii bolnavi de SIDA sprijiniţi de Fundaţia Procarma, iar restul vor aduce un zâmbet pe chipul copiilor din 10 familii cu situaţie materială precară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite