Trupa Byron concertează azi la J'ai Bistrot în cadrul turneului de promovare a DVD-ului Live Underground

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu ora 21.30, băieții de la Byron vor susține un concert la J'ai Bistrot. Trupa se află în plin turneu național de promovare a celui mai nou DVD, Live Underground, filmat în Salina Turda la peste 100 de metri sub pământ.


DVD-ul Live Underground conține cele două concerte susținute de Byron în salina Turda (unplugged pe insula de sare și electric în amfiteatru, în total 100 de minute de muzică), plus un documentar despre salină prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei și alte surprize (aproape 30 de minute de materiale bonus). Invitatul special al celor de la Byron a fost Nicu Alifantis, iar în concert a fost interpretata și o piesă nouă, care va aparea pe urmatorul disc de studio: Running in Circles.

Live Underground a avut premiera TV pe HBO Romania, fiind primul concert românesc difuzat de catre renumitul post. Pe 2 iunie la București va avea loc și lansarea materialului în format Blu-ray, pentru cei ce doresc o calitate impecabilă a sunetului și a imaginii.

Byron

Dan Byron – voce, chitară acustică, flaut
Costin Oprea – chitara electrică
6fingers – clape, chitară acustică, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe


Biletele la concertul de diseară costă 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite