Trei persoane reţinute pentru evaziune fiscală în urma percheziţiilor de ieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane reţinute pentru evaziune fiscală
Trei persoane reţinute pentru evaziune fiscală

Ieri dimineaţă, pe raza judeţului Mureş, s-au efectuat în mod simultan opt percheziţii domiciliare, în cadrul investigaţiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală.

Au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, peste 14.000 ţigarete fără banderolă de marcaj fiscale emisă de autorităţile române, precum şi suma de 1500 lei, bani obţinuţi din activitatea infracţională.

Trei persoane au fost reţinute (doi bărbaţi şi o femei), alte cinci persoane fiind cercetate în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cele trei persoane reţinute pentru 24 de ore în arestul IPJ Mureş, toate cu domiciliul în localitatea Sângerorgiu de Mureş, urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Acțiuni de genul acesteia nu sunt foarte des întreprinse de către polițiștii mureșeni, iar majoritatea lor se referă la comiterea infracțiunilor de trafic și distribuție de substanțe ilicite.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite