Trei mureșeni cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii i-au prins pe cei trei suspecți
Polițiștii i-au prins pe cei trei suspecți

Aseară, în jurul orei 18.00, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală din Miercurea Nirajului au fost sesizaţi în legătură cu faptul că mai persoane tăiau în mod ilicit arbori dintr-o pădure particulară, situată pe raza satului Grîuşorul.


Cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, au tăiat fără autorizație un număr de 17 arbori de esenţă moale, de diferite dimensiuni, în cantitate de 8 metri steri, în valoare de aproximativ 600 de lei. Aceștia au fost imediat reținuți de către polițiști, iar prejudiciul a fost stabilit de către reprezentanții Ocolului Silvic Târgu-Mureș.

Împotriva celor trei s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, aceștia fiind cercetați în libertate. Din păcate, tăierile de copaci din pădurile mureșene sunt din ce în ce mai dese, iar polițiștii reușesc cu dificultate să stăpânească fenomenul. De cele mai multe ori, copacii sunt tăiați de către persoane cu o situație materială precară, acestea neavând fondurile necesare pentru a-și cumpăra lemne de foc.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite