Trei hoţi prinşi în halta de la Bogata în timp ce încercau să fugă cu "prada"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei suspecţi
Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei suspecţi

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Luduş, au prins aseară la Bogata trei indivizi care aveau asupra lor mai multe bagaje suspecte.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, toţi din comuna Sînpaul, se aflau în halta CFR din comuna Bogata având asupra lor mai multe bagaje, în care se aflau bunuri a căror provenienţă nu au putut să o  justifice, motiv pentru care au fost conduşi la sediul Secţiei 12 Poliţie Rurală Luduş.

S-a trecut la audierea celor în cauză în vederea identificării bunurilor, cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că bunurile au fost sustrase de către aceştia dintr-o casă nelocuită din comuna Bogata, aparţinând unei femei din municipiul Cluj-Napoca.

Bunurile sustrase au fost ridicate pe bază de dovadă şi predate părţii vătămate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.000 lei.

Cei 3 sunt cercetaţi în stare de reţinere fiind introduşi în Arestul I.P.J. Mureş, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Luduş cu propunere de arestare preventivă, conform rezoluţiei procurorului.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite