Târgu-Mureş: Trei străzi din oraş în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Trei străzi din oraş în reabilitare
Târgu-Mureş: Trei străzi din oraş în reabilitare

Străzile Libertăţii, Livezeni şi Voinicenilor sunt primele trei din cele cinci cuprinse în proiectul de reabilitare a  arterelor de circulaţie din oraş, câştigat de Primăria Târgu-Mureş. Lucrările pe cele trei străzi au început şi se vor încheia la sfârşitul anului.

Străzile Livezeni, Mureşeni, Podeni, Voiniceni şi Libertăţii sunt cuprinse într-un proiect de modernizare şi reabilitare câştigat de  Primăria Târgu-Mureş şi finanţat din fonduri structurale prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, axa II. Momentan, din cele cinci străzi s-a început lucrul la trei dintre ele.

"Proiectul are valoarea de 12 milioane de euro, bani proveniţi de la Uniunea Europeană. Am început lucrul pe trei tronsoane, strada Libertăţii, Voinicenilor şi Livezeni. Cele trei străzi care vor fi decopertate vor fi finalizate până la sfârşitul anului, respectiv se va turna asfaltul, se vor face trotuarele şi iluminatul public", a spus viceprimarul Claudiu Maior.

Valoarea lucrărilor pe strada Libertăţii se ridică la 8.000.000 de lei, pe strada Livezeni se ridică ca 3.700.000 de lei iar pe strada  Voincenilor de 14.600.000 de lei

"Termenul de finalizare a lucrărilor este doi ani de zile de la începerea acestora, dar străzile la care s-a început lucrarea acum vor fi finalizate anul acesta. Cu ocazia refacerii străzii Libertăţii am refăcut şi strada Căminului, care era plină de noroi. Unde închidem circulaţia ori deviem, ori se lucrează pe un singur sens", a mai spus viceprimarul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite