Transporturi ilegale de lemn oprite de polițiștii mureșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lemnul tăiat abuziv a fost confiscat de polițiști
Lemnul tăiat abuziv a fost confiscat de polițiști

Pe parcursul zilei de ieri,.lucrătorii Secţiilor de Poliţie Rurală din Breaza și Rușii Munți, au desfăşurat acțiuni ample de prevenirii a sustragerii de material lemnos din pădurile aflate pe raza localităților aflate în jurisdicție.

În cadrul acţiunii desfășurate de polițiștii din Breaza au fost identificaţi doi tineri din Reghin, cu vârste cuprinse între 22 și 23 de ani, care au tăiat în mod ilegal cantitatea de 1,5 metri steri de carpen. Împotriva acestora s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 171/2010, iar lemnul tăiat abuziv a fost confiscat şi predat proprietarului pădurii respective.
                   
Aseară, în jurul orelor 19.00, polițiștii din localitatea Ruşii-Munţi, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei, au identificat un bărbat de 36 ani, care  transporta cu o căruţă trasă de un cal, cantitatea de 1,5 metri steri de lemn de fag, fără a deţine aviz de însoţire. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, iar cantitatea de material transportat ilegal a fost ridicată în vederea confiscării.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite