Transport de lemn furat, oprit de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii mureșeni au efectuat ieri o acțiune de oprire a tăierii, transportului şi depozitării ilegale de material lemnos, pe raza localităţii Chiheru de Jos.

În cadrul acțiunii, agenții din localitatea mureșeană Petelea l-au reținut pe B. Szilard ,de 31 de ani, din Târgu-Mureş, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, o cantitate însemnată de lemn fag, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 171/2010, ridicându-se în vederea confiscării cantitatea de 10 metri steri de material lemnos de foc, pe care acesta o transporta în momentul în care a fost prins în flagrant.

Furturile de material lemnos din pădurile mureșene s-au înmulțit în ultima perioadă, polițiștii fiind puși în situația de a colabora cu Ocolul Silvic în acțiunile împotriva acestui gen de infracțiuni. Cele mai multe tăieri sau transporturi ilegale de lemn sunt înregistrate în zona de munte a județului Mureș, unde aproape zilnic sunt înregistrate astfel de cazuri.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite