Transilvania se vede în format 3D! Ce film spectacol rulează la cinema Arta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Transilvania rulează la cinema Arta
Hotel Transilvania rulează la cinema Arta

Filmul Hotel Transilvania rulează în format 3D, în această săptămână, la cinematograful Arta, din centrul Târgu-Mureșului.


Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni.

Într-un  weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii — Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii — pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi — dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi… se va împrieteni cu Mavis.

De la ora 17.00, mureșenii pot urmări filmul dublat în limba română, în timp ce de la ora 21.30, filmul poate fi urmărit în limba engleză, tradus doar în limba română. Biletele costă 15 lei sau 10 lei, cu reducere, pentru elevi și studenți.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite