Târgu-Mureş: Cursuri reluate la Colegiul Economic "Transilvania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Cursuri reluate la Colegiul Economic "Transilvania"
Târgu-Mureş: Cursuri reluate la Colegiul Economic "Transilvania"

Elevii Colegiului Economic "Transilvania"  şi-au reluat cursurile, după ce ieri liceul a fost înschis de către Direcţia de Sănătate Publică Mureş pentru efectuarea dezinfecţiei. Măsura a fost luată după ce un profesor a liceului a fost diagnosticat ca fiind bolnav de gripă nouă.

Cei 1.083 de elevi ai Colegiului Economic "Transilvania"  şi-au reluat astăzi cursurile după ce inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş a efectuat dezinfecţia clădirii. Măsura a fost luată după ce joi un profesor de limba germană din cadrul liceului a fost diagnosticat ca fiind bolnav de gripă nouă.

În urma confirmării infecţiei cu virusul A/H1N1 a profesorului respectiv, s-a trecut la efectuarea unui triaj epidemiologic a tuturor elevilor din liceu. în urma triajului epidemiologic s-au recoltat probe de la şase elevi şi s-au trimis spre analiză la Bucureşti.

"Rezultatele obţinute ieri arată că toate aceste şase cazuri cazuri sunt negative. În consecinţă, cursurile liceului au fost astăzi reluate", a spus dr. Ovidiu Fărcaş, director coordonator adjunct al DSP Mureş

Profesorul bolnav intrase în contact cu peste 200 de elevi, după ce a predat la începutul săptămânii trecute ore la şapte clase din liceu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite