Transfer de senzație! Bumba va juca la AS Roma!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bumba se pregătește de Serie A
Bumba se pregătește de Serie A

Mijlocașul de 18 ani al FCM-ului va face un salt profesional excepțional, urmând să ajungă din Liga a doua direct în Serie A, la una dintre formațiile italiene de prestigiu, AS Roma.

Deşi a retrogradat sezonul trecut cu FCM Târgu- Mureş, mijlocaşul ofensiv, o revelație a Ligii întâi, n-a fost uitat şi acum face pasul în Serie A. Nu la Udinese, clubul care s-a interesat prima dată de el, ci la AS Roma, unde băimăreanul va fi coleg cu Bogdan Lobonț.

FCM-ul a primit 75.000 de euro pentru împrumutul pe un an al tânărului fotbalist român, urmând ca, în cazul în care acesta va confirma așteptările diriguitorilor clubului capitolin, clubul mureșean să primească alte 400.000 de euro pentru un transfer definitiv. Există posibilitatea ca Bumba să fie cedat timp de un sezon unui club dintr-o ligă inferioară italiană, unde va putea juca titular, iar astfel să-i fie observat progresul.

Bumba este considerat un fotbvalist de excepție, pe care se poate clădi viitorul nucleu al Naționalei României. A debutat în Liga 1 la 17 ani, iar cîteva luni mai tîrziu avea să îmbrace şi tricoul primei reprezentative, în stagiul din iarna trecută efectuat în Antalya.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite