Tragedie pe DN 13! Cinci morți din cauza neatenției unei șoferițe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a soldat cu cinci morți, printre care doi copii Foto: arhivă
Accidentul s-a soldat cu cinci morți, printre care doi copii Foto: arhivă

Unul dintre cele mai grave accidente rutiere de anul acesta în județul Mureș a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.00, la ieşirea din localitatea Ţicmandru, înspre Sighișoara.

Cinci persoane au decedat, iar una a fost rănită în zona toracelui, după ce două mașini s-au tamponat frontal.

După primele cercetări ale polițiștilor rutieri deplasați la fața locului, accidentul a avut loc din cauza unei şoferiţe care a vrut să depășească un camion, fără să se asigure şi, intrată pe contrasens, a lovit frontal o maşină de teren Audi Q7 care circula regulamentar din sens opus. Toţi cei cinci pasageri din autoturismul condus de femeie au murit pe loc. Printre victime se regăsesc și doi copii, de 7 și 8 ani, care au decedat pe loc în urma impactului.

Bărbatul aflat la volanului autoturismului de teren a rămas blocat în mașină timp de câteva zeci de minute și a fost eliberat cu ajutorul paramedicilor. Acesta a suferit răni superficiale în zona toracelui, viața lui nefiind pusă în pericol.

Traficul rutier pe DN 13 (E60), pe tronsonul Târgu Mureş – Sighişoara, este blocat, în acest moment, la kilometrul 140+500 de metri, în zona localităţii Ţigmandru. Polițiștii sunt de părere că trafiocul rutier va fi deblocat în scurt timp.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite