UPDATE Tragedie la Recea! A murit şi al patrulea pasager al taxi-ului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Patru persoane din judeţul Braşov, care tocmai se întorseseră în ţară din Italia, au decedat în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc în comuna mureşeană Recea.

UPDATE 10.44: Numărul celor morţi în urma accidentului grav de la Recea a crescut la patru. Astfel, toţi pasagerii "taxi-ului morţii" au decedat. Aceştia aveau 20, 24, 25 şi 35 de ani. Şoferul autoutilitarei implicate în accident este un cetăţean maghiar în vârstă de 51 de ani, aflat în tranzit prin judeţul nostru. Starea lui nu este gravă, acesta scăpând doar cu unele leziuni.

Conform IPJ Mureş, şoferul taxi-ului are 27 de ani şi este din Făgăraş, foarte probabil prieten cu cei pe care-i transporta. Momentan, starea sa este foarte gravă, având şanse minime de supravieţuire.

UPDATE 9:15 Cei doi bărbaţi care au decedat în urma accidentului erau fraţi, iar femeia era soţia unuia dintre ei. Pasagerul din dreapta este în comă, cu şanse minime de supravieţuire, iar şoferul taxi-ului este, de asemenea, în stare foarte gravă. Dacă va supravieţui, acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă, deoarece poliţiştii au stabilit că vina îi aparţine. Se pare că acesta circula cu viteză foarte mare şi nu a respectat limitele de viteză la intrarea în curbă.

Patru persoane din localitatea braşoveană Făgăraş (trei bărbaţi şi o femeie) s-au întors ieri noapte în ţară, din Italia, şi, neavând maşină, au luat un taxi către casă în jurul miezului nopţii. Şoferul în vârstă de 51 de ani al taxi-ului circula cu viteză şi a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă din localitatea Recea. Autoturismul s-a tamponat astfel cu o autoutilitară care circula regulamentar. Impactul a fost deosebit de puternic, astfel că toate cele trei persoane aflate pe bancheta din spate a taxiului, doi bărbaţi şi o femeie, au decedat pe loc. Şoferul taxi-ului, pasagerul din dreapta şi şoferul autoutilitarei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rămâneţi pe mures.adevarul.ro! Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vor apărea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite