Traficant de cannabis prins de polițiștii mureșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul făcea trafic de cannabis în Reghin
Tânărul făcea trafic de cannabis în Reghin

Un mureşean a fost surprins ieri în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în timp ce comercializa 15 grame de cannabis.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş şi procurori D.I.I.C.O.T. Mureş, au surprins în flagrant un tânăr de 23 de ani, din Lunca Mureşului, în timp ce comercializa, în municipiul Reghin, 15 grame de cannabis.  La locuinţa acestuia, s-au mai găsit alte 200 de grame de cannabis şi şapte plante care erau cultivate în grădina suspectului.

În urma percheziţiei efectuate la locuinţa tânărului, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au mai găsit alte 200 de grame de  cannabis, precum şi şapte plante care erau cultivate în grădina casei acestuia. Din investigaţiile efectuate, a reieşit că drogurile confiscate proveneau dintr-o cultură „outdoor”, cultivată în propria grădină din luna mai 2012.


În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de suspect, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă, pentru  comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite