Tot mai mulţi mureşeni aleg să-şi pună capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decăderea psihică a populaţiei din judeţul Mureş este confirmată de statistica din evidenţa Institutului de Medicină Legală.

Până în luna august a anului 2010 au fost confirmate 65 de cazuri de suicid faţă de 109 câte s-au înregistrat în tot anul 2009. Vorbim de o incidenţă de 18,8 cazuri la suta de mii de locuitori faţă de 12,6 cât s-a înregistrat anul trecut. În 2010 am avut în total 133 de cazuri de suicid, deci mai multe decât în 2009” a declarat doctorul Laszo Hecser, şeful IML Mureş.

Anul a început cum nu se putea mai prost din acest punct de vedere, numărui sinuciderilor fiind mai mare în această lună, comparativ cu aceeaşi perioadă din anul precedent. Astfel, în 2011 în Mureş au fost înregistrate 11 cazuri de suicid, în timp ce în aceeaşi perioadă a anului 2010 au avut loc 7 sinucideri.

În urmă cu câteva zile, o crimă oribilă, urmată de un suicid a îngrozit mureşenii. Orbit de furie că soţia vrea să divorţeze, Nicolae Tudoran (49 de ani) a decis să pună capăt suferinţei şi şi-a omorât soţia, iar apoi s-a spânzurat de o ţeavă de gaz din holul apartamentului din cartietul Tudor, unde locuia. Cele două cadavre au fost găsite chiar de copiii celor doi, care dormeau în camera alăturată.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite