Topul celor mai tari licee din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Naţional "Unirea" ocupă locul I în topul celor mai bune licee mureşene, după mediile cu care elevii au fost admişi în acest an. Într-un top naţional Colegiul "Unirea" ocupă locul 76 din ţară, urmat de Liceul Teoretic "Bolyai Farkas".

Ultima medie cu care s-a intrat la Colegiul Naţional "Unirea" a fost 8,52 şi a fost obţinută la profilul Ştiinţe ale Naturii, secţia maghiară. La secţia română, ultima medie cu care s-a intrat în acest an a fost 8,76 la profilul Filologie bilingv Engleză.

Într-un top naţional, realizat de gândul.info, Colegiul Naţional "Unirea" ocupă locul 76 pe ţară, după mediile cu care au fost admişi elevii. De asemenea, două eleve din judeţ care au obţinut media zece la admitere vor studia din toamnă aici. În topul respectiv Colegiul "Unirea" este urmat de Liceul Teoretic "Bolyai Fraks", unde ultima medie de admitere a fost 8,51.

În topul celor mai bune licee din judeţ pe locul I se află Colegiul "Unirea", urmat de Liceul "Bolyai Farkas" şi de Colegiul Naţional "Al. Papiu Ilarian".

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite