Topic a jucat peste o mie de minute pentru FCM!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Radu Roşca
Foto: Radu Roşca

În cele 17 etape au fost folosiţi 33 de jucători la FCM Târgu-Mureş, dintre cei 36 de jucători legitimaţi. Singurii care nu au jucat vreun minut sunt: Botoşer, Ilea şi Miclăuş. Jucătorul cu cele mai multe minute este Topic, cu 1.075 de minute jucate.

Cordoş şi Florin Dan Completează topul jucătorilor mureşeni, fiecare cu puţin peste o mie de minute disputate în culorile FCM-ului în acest tur de campionat.

În cele 17 etape ale turului, FCM a înscris de 18 ori, golgheteri fiind Munteanu, Stere şi Florin Dan, cu câte 3 reuşite. Aceştia sunt urmaţi de Dan Matei, cu 2 goluri, Vagner, Cordoş, Sosa, Târnăvean, Roman, Vasilache şi Vancea, câte unul.

FCM a beneficiat de 4 lovituri de la 11 metri, toate transformate, în jocurile cu Dinamo, Craiova, Sportul, Pandurii. Pe de altă parte, adversarii au beneficiat de 5 penalty-uri, la fel, toate transformate. Este vorba de jocurile cu Oţelul, Dinamo, Craiova şi 2 cu Pandurii.

Târgumureşenii au primit 55 de cartonaşe galbene, lider fiind Issa Ba, cu 5, urmat de Didi, Roman, Onicaş, Stere, D. Matei, cu câte 4, Bălău, Stângă şi Astafei cu câte 3.

La capitolul cartonaşe roşii, 6 sunt trecute în dreptul echipei noastre. Bruno Fernandes - 2, Topic, Vasilache, Roman şi Fl. Moldovan - câte unul.

În clasamentul partidelor de pe teren propriu, FCM ocupă locul al XVI-lea, cu 12 puncte, din 9 jocuri, 4 victorii şi 5 înfrângeri. În cel al jocurilor din deplasare, FCM este pe locul XI, cu 7 puncte din 8 jocuri: o victorie, 4 egaluri şi 3 înfrângeri.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite