Târgu-Mureş: Tinerii mureşeni petrec în Jazz&Blues

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Tinerii mureşeni petrec în Jazz&Blues
Târgu-Mureş: Tinerii mureşeni petrec în Jazz&Blues

Asociaţia Studcard organizează mâine seară o petrecere pentru studenţii aflaţi în vacanţă.

Clubul Jazz&Blues va găzdui mâine seară o petrecere pentru studenţi, înainte de începerea sesiunii de toamnă. De la ora 22.00, tinerii vor uita de restanţe şi se vor distra pe muzica special pregătită de DJ-ii clubului mureşean în cadrul Studcard Party-ului de vacanţă.


„Vrem ca studenţii din oraş şi nu numai să se distreze în această perioadă, motiv pentru care le-am pregătit multă muzică bună şi băutură ieftină. Îi aşteptăm pe toţi la petrecerea de miercuri şi sunt sigur că se vor simţi foarte bine. Aceste petreceri vor continua şi în viitor, pentru că până în prezent acestea au fost încununate cu succes şi lumea ne-a transmis un feedback pozitiv de fiecare dată”, ne-a declarat Demeter Jozsef, administratorul localului.


Bere la preţ special



Pentru ca distracţia să fie la ea acasă, studenţii vor avea parte de surprize plăcute în ceea ce priveşte preţul la băutură. Astfel, berile Stejar sau Timişoreana vor costa 2,5 lei sticla. În plus, membrii Asociaţiei Studcard din Târgu-Mureş vor plăti mai puţin la intrare. În loc de 5 lei, cât va costa intrarea la eveniment fără cardul Studcard, aceştia vor achita numai 3 lei.

Pentru rezervări de mese, mureşenii au la dispoziţie numărul de telefon 0724 400.233, între orele 18.00 şi 24.00. La ultimul eveniment de acest gen, organizat în Jazz&Blues alături de Asociaţia Studcard în data de 1 iulie, au participat peste 1.500 de mureşeni, astfel că organizatorii se aşteaptă la un număr cât mai mare de participanţi la distracţia care va dura până joi dimineaţă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite