Tinerii mureşeni pot deveni membri AIESEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii care vor să se alăture echipei AIESEC pot completa formularul de înscriere online
Tinerii care vor să se alăture echipei AIESEC pot completa formularul de înscriere online

Studenţii şi tinerii absolvenţi au termen până astăzi pentru a se înscrie în organizaţia AIESEC Târgu-Mureş.

Organizaţia studenţească AIESEC Târgu-Mureş recrutează noi mebri. Astfel, studenţii sau masteranzii, dar şi tinerii care au absolvit recent o universitate dar nu depăşesc vârsta de 30 de ani pot deveni membrii activi ai organizaţiei, având posibilitatea să se implice în mai multe proiecte cu şi pentru tineri. Tot ce trebuie să facă este să se completeze un formular de înscriere afişat pe site-ul organizaţiei până la data de 28 octombrie.

„Vom analiza toate formularele primite, iar cei care aplică vor fi chemaţi în acest sfâşit de săptămână la un interviu. Apoi vom anunţa persoanaele selectate pentru a face parte din echipa noastră”, a spus Andrei Moraru, preşedinte AIESEC Târgu-Mureş. Potrivit acestuia în final vor fi selectaţi maxim 60 de tineri pentru a face parte din noua echipă.

Avantajele membrilor AIESEC

Tinerii mureşeni care vor fi selectaţi vor avea ocazia să participe activ la proiectele organizaţiei. „Principalul avantaj al tinerilor care vor deveni membri AIESEC ar fi mediul de lucru internaţional. Ei vor avea posibilitatea să participe la stagii de pregătire în străinătate şi să cunoască alţi studenţi străini. De asemenea, se vor putea implica în organizarea de proiecte şi în coordonarea echipelor care le execută. Un alt avantaj ar fi distracţia, pentru că membrii AIESEC vor putea socializa cu alţi tineri de vârsta lor”, a mai spus Andrei Moraru.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite