The Rasmus şi Gorillaz Sound System fac show astăzi la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Peninsula, aflat la cea de-a opta ediţie, strânge pe malul Mureşului artişti de renume din întreaga lume. Pe lângă concertele de pe cele patru scene ale festivalului, peninsularii vor avea parte de teatru, spectacole de umor şi filme premiate la TIFF.

După ce ieri au urcat pe scena festivalului trupe şi artişti precum Babylon Circus, SubFocus, Mark Knight, Ska-P sau Therapy?, astăzi vine rândul unor headlineri de prestigiu ai Peninsulei să-i încânte pe cei peste 15.000 de tineri dornici de distracţie.

Astfel, pe Weekend Main Stage balul va fi deschis de Direcţia 5, începând cu ora 17.30, urmaţi de, Quimby, din Ungaria, de la ora 19.00, care vor cânta în deschiderea finlandezilor de la The Rasmus (ora 21.00 n.r.). Spectacolul va fi încheiat de DJ-ii de la Gorillaz Sound System, care începând cu ora 23.00 vor oferi şi un show de lumini pe scena principală.

La Freedom Music Arena vor fi prezenţi de la ora 21.00 cei de la The Model, urmaţi de la ora 23.00 de Junkie & Hawky. De la ora 1.00 va urca la pupitru cunoscutul DJ olandez Fedde Le Grand, iar seara va fi încheiată de cei de la Şuie Paparude, de la ora 3.00. Terasa Kiss va reprezenta punctul de întâlnire pentru cei care iubesc muzica alternativă, dar şi cea electronică. Astfel, de la ora 17.00 vor urca pe scenă cei de la Blazzaj, care vor deschide calea austriecilor de la Parov Stelar. De la ora 20.30, Dan Helciug şi Spitalul de Urgenţă vor concerta live, urmaţi de trupele maghiare Kiscsillag şi Mastif.

După miezul nopţii, unul din numele mari prezente la festival, Nero, o legendă a dubstep-ului va mixa la Kiss, urmat fiind de Dom & Roland, Klute & Stamina MC, care de la 2.30 vor mixa back2back timp de două ore. Noaptea electronică va fi încheiată de Mastif & MC Agent, care vor mixa până dimineaţa. În fine, pe scena Ciuc Party Stage concertele vor începe de la ora 17.30, când Ultimul Rand va deschide seria performance-urilor live. Aceştia vor fi urmaţi de trupa Pokolgep, din Ungaria, de la 19.30. Compact va concerta de la 21.30, iar concertele vor fi încheiate cu musafiri din Ungaria: Charlie şi DJ Fulop & Lobenwein.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite