Termen nou de judecată în cazul Apostu. Fostul primar al Clujului rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Apostu ramane in arest
Sorin Apostu ramane in arest

Astăzi a fost programat la Târgu-Mureș un nou termen de judecată în cazul fostului primar al Clujului, Sorin Apostu, reținut pentru acte de corupție.

La audieri trebuiau să se prezinte 10 martori, angajați ai Primăriei Cluj-Napoca, dar nici măcar unul dintre aceștia nu s-a prezentat la instanța de judecată. În aceste condiții, un nou termen de judecată a fost stabilit de către judecătorii mureșeni pentru joi, de la ora 9.00. În plus, cererea avocatului fostului primar de Cluj, ca acesta să fie eliberat sub control judiciar, a fost din nou respinsă.

Fostul primar din Cluj Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia au fost arestaţi preventiv în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, de Curtea de Apel Cluj. Dosarul nr. 1767/33/2011 a fost strămutat la Târgu Mureş de la Curtea de Apel Cluj, iar în acesta cei patru sunt trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie, printre care dare de mită, spălare de bani, fals intelectual.

Potrivit DNA, Sorin Apostu a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru luare de mită în formă continuată (18 acte materiale), complicitate la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale), trafic de influenţă în formă continuată (21 acte materiale), instigare la spălare de bani în formă continuată (23 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (23 acte materiale) şi primire de foloase necuvenite.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite