Terenuri pentru un leu, oferite firmelor care vor să dezvolte activităţi de producţie la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va pune la dispoziţia firmelor interesate terenuri, pentru preţul de un leu, unde să se dezvolte activităţi de producţie, generatoare de locuri de muncă.

Primarul Dorin Florea a precizat că este vorba de circa 12 hectare, disponibile pentru firmele care doresc să dezvolte activităţi de producţie, contra preţului de un leu, de la începutul anului viitor.
Florea a precizat că terenurile aparţin municipalităţii şi provin în marea lor majoritate de la Secţia de sere a administraţiei locale, din zona combinatului Azomureş.
„Pentru cele 12 hectare pe care le punem la dispoziţie imediat, arhitecta-şefă vă va prezenta amplasamentul. Este vorba de fostele sere şi de terenul din Băneasa, unde avem încă două hectare. Deci 12 hectare pe care vrem, începând cu primul trimestru al anului viitor, să le oferim gratuit pentru cei care vor să dezvolte producţie la Târgu Mureş, În nişte condiţii foarte facile, dar şi ei se presupune că vor avea o substanţă, deci nu comercianţi. Comercianţii sunt pe planul doi", a spus primarul, citat de Mediafax, subliniind că vrea ca, prin această facilitate acordată investitorilor, să stimuleze crearea de noi locuri de muncă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite