Ţerbea: "Mă duceam către Federaţie. Mă duc până la ... Naşu'"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afaceristul mureşean Sorin Ţerbea rămâne în arest foto ardevarul
Afaceristul mureşean Sorin Ţerbea rămâne în arest foto ardevarul

Numele lui Mircea Sandu, preşedintele FRF, apare în mai multe stenograme ale conversaţiilor telefonice dintre afaceristul mureşean sorin Ţerbea şi fostul şef al CCA, Vasile Avram.

Discuţia, care are loc pe 5 septembrie, ora 11:48, arată că omul de afaceri s-a ţinut de cuvînt  şi s-a dus la preşedintele FRF pentru a rezolva situaţia lui Daniel Subotici.

Ţerbea: Ce faci, tati?
Avram: Ce să fac, la treabă.
Ţerbea: Bravo! Mă duceam către Federaţie. Mă duc până la ... până la Naşu'. Să văd ce face, vreau să vorbesc cu el. Am crezut că eşti acolo. Dacă nu eşti...
Avram: Sunt aici, cu prietenul nostru comun, cu Vali (Valeriu Ioniţă, observator audiat de DNA în dosar în calitate de martor)


Detalii, aici.

Totuşi, faptul că Ţerbea s-a întâlnit în mai multe rânduri cu şeful FRF nu este ieşit din comun, ţinând cont de faptul că omul de afaceri era membru al Comitetului executiv al FRF şi preşedinte al Federaşiei Române de Futsal. Cercetările DNA continuă în cazul lui Ţerbea şi Avram, în această perioadă fiind audiaţi mai mulţi arbitri şi fotbalişti suspectaţi că ar fi avut legătură cu cei implicaţi în cazul de corupţie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite