Teo și Vio fac show de stand up comedy la Jazz&Blues!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vio se întoarce în Jazz&Blues pentru un show de neuitat
Vio se întoarce în Jazz&Blues pentru un show de neuitat

Mureșenii aflați în căutarea bunei dispoziții sunt așteptați în această seară, de la ora 20.00, la un show de stand up comedy cu Teo și Vio, în clubul Jazz&Blues.

Turneul ”Stand up in the city” revine la Târgu-Mureș după o pauză de câteva luni, de data aceasta cu doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați umoriști din România: ”înverșunatul, genialul, amuzantul, profetul, simpaticul, misoginul – TEO și tânărul și supusul VIO din Buzău”, după cum se arată într-un comunicat de presă emis de organizatorii evenimentului. Cei doi au mai fost prezenți și cu alte ocazii în clubul mureșean, având priză la public de fiecare dată.

După spectacolul de comedie, distracția va continua până după miezul nopții pe ritmuri de rap, funk și bass, cu un After Party marca Dj Sauce.

Biletele costă 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru studenții membri ai Asociației Studcard. Acestea se achiziționează în incinta clubului Jazz&Blues. Pentru rezervarea unei mese, mureșenii au la dispoziție numărul de telefon 0726 688 658.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite