Târgu-Mureş: Parada frumuseţilor oraşului, pe scena Teatrului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra Magheran(centru) este noua răsfăţată a podiumurilor
Andra Magheran(centru) este noua răsfăţată a podiumurilor

10 fete, câştigătoare ale unor titluri de miss anterior, vor concura luni într-un spectacol special. Mureşenii vor putea admira 40 de ţinute unicat şi vor cânta cu Direcţia 5, iar la final sunt invitaţi în clubul Sense.

Teatrul Naţional va fi luni 21 decembrie gazda unui show plin de tentaţii. Pe scena Naţionalului mureşean cele mai frumoase 10 fete din oraş vor concura în singurul spectacol dedicat frumuseţii şi modei din acest an. Miss „Next Tempations” va fi însă un eveniment în care frumuseţea se va îmbina cu muzica bună, invitaţi speciali ai evenimentului fiind membrii trupei Direcţia 5.

Atenţie la... ţinute

Cele 10 concurente  vor prezenta patru ţinute create special pentru ele. „Juriul va fi format din nouă persoane, a căror identitate o ţinem secretă pentru a nu fi sub nici un fel influenţate. Premiul I îi va aduce câştigătoarei şi un colier de aur cu un pandativ unicat”, ne-a declarat Călin Ignat, organizatorul evenimentului.

Dintre cele 10 fete care îi vor vrăji pe mureşeni  face parte şi Andra Magheran, locul II la Miss UPM 2009, câştigătoare a concursul „Miss Universitas” 2009 (finala pe ţară a competiţiilor de miss la nivel universitar, n.r.). “Mă bucur că voi participa şi la acest concurs. Va conta mult naturaleţea. Sunt convinsă că publicul se va bucura de spectacol, iar juriul va avea o misiune grea pentru că participă fete deosebit de frumoase”, ne-a declarat Andra Magheran. Spectacolul va fi prezentat de Cosmina Păsărin şi de luptătorul de K1, Ionuţ Iftimoaie.

Concert Direcţia 5 şi afterparty

La final  publicul va avea parte de un concert special de Crăciun susţinut de trupa Direcţia 5. „Membrii trupei au pregătit un concert special de sărbători pentru publicul mureşean. Vor cânta atât piese ce i-au consacrat, cât şi melodii noi de pe cel mai recent album”, a mai spus Călin Ignat.

După încheiarea concertului toţi mureşenii participanţi la eveniment au ocazia să continue distracţia în clubul Sense. Clubul va fi redeschis special pentru acest eveniment. “Va fi un after-party plin de surprize la care vor putea intra toţi spectatorii pe baza biletului de intrare la Miss Next Temptations”, a încheiat Ignat.

 Preţul bieletelor
Organizatorii au pus în vânzare 300 de bilete, cu preţuri diferite, în funcţie de momentul achiziţiei. Astfel, primele 100 de bilete se vând la 30 de lei, iar restul de 200 costă 45 de lei şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite