Teatrul Național participă la Festivalul de Teatru Scurt cu spectacolul ”Cloaca”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul Cloaca va participa la Festivalul de Teatru Scurt
Spectacolul Cloaca va participa la Festivalul de Teatru Scurt

Teatrul Naţional din Târgu Mureş, prin Compania ”Liviu Rebreanu”, este invitat la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului de Teatru Scurt cu spectacolul Cloaca, după o operă de Maria Goos, în regia artistică a lui Theodor Cristian Popescu.

Festivalul are loc la Oradea, în perioada 23 – 30 septembrie 2012, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor, Primăriei Municipiului Oradea, AFCN, UNITER si Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional. Festivalul de Teatru Scurt, singurul festival dedicat piesei scurte (incluzând exclusiv spectacole cu o durată de 90 de minute, fără vreo pauză) din România, este o manifestare culturală cu o longevitate egalată de puţine festivaluri din ţară, iar asta în condițiile în care prima ediţie a avut loc în anul 1976. Din 1984, de la cea de-a VI-a ediţie, Festivalul de Teatru Scurt devine internaţional.

Spectacolul Cloaca (de Maria Goos, în regia artistică a lui Theodor Cristian Popescu) poate fi văzut şi revăzut la Târgu-Mureş, mâine, 25 septembrie, cu începere de la ora 19:30, în Sala Mică a Teatrului Național.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite