Teatru modern pentru publicul mureşean, la Unidrama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unidrama 2010 începe astăzi la T74
Unidrama 2010 începe astăzi la T74

Astăzi debutează ediţia 2010 a festivalului de teatru Unidrama, organizat de Teatru 74.

Unidrama reprezintă o alternativă la festivalurile clasice de teatru şi îşi propune satisfacerea cerinţelor publicului de teatru modern, ancorat în realitate. În cadrul manifestării, timp de o săptămână, vor avea loc concerte şi spectacole de teatru puse în scenă la Târgu-Mureş de teatre sau universităţi de teatru din toată ţara.

În această seară de la ora 19.00 va avea loc debutul oficial al manifestării culturale, cu spectacolul „Vocea broscuţei ţestoase”, adaptare după John van Druten, cu Ana-Maria Bălescu, de la UNATC I. L. Caragiale din Bucureşti. Mâine, tot de la ora 19.00, în cadrul Unidrama va avea loc Seara câştigătorilor Galei HOP 2010. Actorii Ioan-Mihai Cortea (Premiul „Ştefan Iordache”, cel mai bun actor n.r.), Laura Bilic (cea mai bună actriţă n.r.) Tudor Aaron Istodor (Premiul Sică Alexandrescu n.r.) şi Ingrid Robu (votul publicului, secţiunea individual n.r.) vor fi onoraţi la Teatru 74. În cadrul săptămânii de teatru alternativ, pe lângă cele 10 piese ce vor fi puse în scenă, vor fi programate lansări de carte, concerte, proiecţii de filme şi decernări de premii.

Biletele la Unidrama pot fi achiziţionate de la Teatru 74, preţul fiind de 10 lei. Abonamentele pentru întreaga perioadă a festivalului de teatru costă 50 de lei. Rezervările la spectacole pot fi făcute online pe www.teatru74.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite