Teatru, statui vii, circ și trailere la festivalul Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona Artei va fi un loc atractiv pentru vizitatorii festivalului Peninsula
Zona Artei va fi un loc atractiv pentru vizitatorii festivalului Peninsula

PORT.ro Movie&Dance Tent și Zona Artei vor fi importante puncte de reper pentru peninsularii care doresc să afle mai mult despre arta teatrală sau vor să participe la un maraton de trailere sau un film despre istoria desenelor animate.

De asemenea, dacă pe teritoriul festivalului vi se pare că vedeţi statui, gândiţi-vă de două ori înainte să faceţi fotografii alături de ele: poate vă îmbrăţişează vreuna! În colaborare cu actorii M Studio, Peninsula prezintă anul acesta zilnic workshopuri de teatru de mişcare, vineri seara va avea loc un spectacol de dans cu focul, iar duminica piesa de teatru (fără text) Recuperatorul. Tot duminică, doritorii pot învăţa bazele Tai Chi de la Zirkobajka circus group, un grup de 9 artişti semiamatori şi amatori din Germania, Polonia, Turcia, România şi Austria. Tot ei vor prezenta peninsularilor seara, de la ora 22.00, spectacolul Luna Llena: combinaţia magică a jongleriilor şi dansului cu foc.

Peninsula Dependenţilor de Trailere începe vineri seara la 23.00 şi durează aproximativ 3 ore, iar dacă vrei să afli cum s-a dezvoltat industria desenelor animate de la Walt Disney până în prezent locul tău e la PORT.ro Movie&Dance Tent joi seara de la ora 22.00!

După cum spuneam, la Peninsula nu toate statuile stau în loc! Ai mai văzut atemporalitate? Ai flirtat vreodată cu statui? Ai vrea să simţi tensiunea în imobilitatea lor? Ai vrea să apeşi butonul “pause” în timpul mişcării? Atunci locul tău e la happening-ul parcului de statui (Ne)mișcătorii - The Stoppers. Dar sunt statui acestea sau oameni? Care cum! Mai mult, amândouă deodată!

Happening-ul parcului de statui are loc înainte de masă, la Zona Artei, iar după-amiază, pe teritoriul Peninsulei, cu foşti şi actuali studenţi ai Secţiei Dramă de la Sfântu Gheorghe. Atenţie! Statuile se pot mişca oricând!

Dacă toţi aceşti artişti te-au inspirat, la Zona Artei poţi încerca şi activităţile artizanale, zilnic între orele 11.00 şi 23.00. Un portret/o caricatură - 15 lei, pictură pe faţă/corp - 10 lei, hairstyling - 10 lei sau tatuaj henna - 15 – 20 de lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite