Târgu-Mureş: Patru seri de comedie la Teatru 74

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Patru seri de comedie la Teatru 74
Târgu-Mureş: Patru seri de comedie la Teatru 74

Mureşenii care doresc să râdă în acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi în Cetate la Teatru 74. Spectacolele încep de la ora 19.00, iar preţul biletelor este de 15 lei pentru adulţi.

Mureşenii care vor să-şi petreacă într-un mod interesant acest weekend sunt invitaţi la Teatru 74, unde se desfăşoară în aceste zile festivalul „Unidrama”.  Festivalul cuprinde atât monodrame, adică spectacole jucate de un singur actor, cât şi spectacole cu mai mulţi actori, venite de la diverse teatre independente din ţară. În această seară de la ora 19.00 pe scenă va urca actorul Dan Lotoţchi, care va susţine un recital pe texte de Samuel Beckett. Seara va continua cu lansarea cărţii „Experiment cu o inserare” , scrisă tot de Lan Lotoţchi.

„Hoţii” urcă pe scenă

Seara de mâine va prilejui publicului mureşean întâlnirea cu trei actori ai Teatrului 74. Piesa „Hoţii”, care-i are în rolurile prinicipale pe actorii Marius Turdeanu, Cătălin Mândru şi Theo Marton este cea mai recentă premieră a Teatrului 74, o comedie menită să descreţească frunţile publicului după o săptămână încărcată. Festivalul „Unidrama” continuă şi sâmbătă cu un monolog din cartea „Moscova-Petuski”, scrisă de Venedict Erofeev. Personajul principal, Kostea, interpretat de Richard Bovnoczki sub îndrumarea regizoarei Teodora Hergheligiu, este un fost brigadier moscovit, care parcurge drumul de la Moscova la Petuski spre a-şi vedea iubita. Aburii de alcool fac ca această călătorie să fie amuzantă, deşi la final îl aşteaptă o surpriză.

Duminica insomniacilor

Seara de duminică, ultima seară a Festivalului „Unidrama” este dedicată tot comediei, de data aceasta pe scenă urcând actorii invitaţi ai Teatrului Joint din Bucureşti. Publicul îi va putea vedea tot de la ora 19.00 pe Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi Marian Grigore în spectacolul „Insomniacii” de Mimi Brănescu. Biletele la festival constă 15 lei pentru fiecare spectacol, dar dacă mureşenii îşi rezervă un loc pe site-ul www.teatru74.ro , beneficiază de o reducere de 5 de lei. Elevii şi studenţii plătesc doar 5 lei pentru un bilet. Bugetul festivalului este de 5.000 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite