Târgu-Mureş: Taximetrist tâlhărit pe strada Păşunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:  Taximetrist tâlhărit pe strada Păşunii
Târgu-Mureş: Taximetrist tâlhărit pe strada Păşunii

Ieri a fost identificat şi reţinut al doilea agresor al taximetristului jefuit joia trecută la Târgu Mureş.

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizat  săptămâna trecută de către un taximetrist în vârstă de 28 ani din Târgu Mureş, că în noaptea de 30/31.07.2009, puţin după miezul nopţii, în timp ce efectua o cursă cu taxiul pe strada Păşunii din Târgu Mureş, indivizi necunoscuţi i-au solicitat să oprească autoturismul şi l-au jefuit.

Unul dintre agresori i-a pulverizat spray lacrimogen, apoi şoferul a fost lovit cu pumnii peste faţă, şi a rămas fără telefonul mobil, valoarea prejudiciului ridicându-se la 1.000 lei.

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Târgu Mureş, a fost identificat şi reţinut pentru o perioadă de 24 ore, F.Z. de 16 ani, din municipiul Târgu Mureş, în ziua de 6.08.2009, fiind identificat şi cel de-al doilea suspect – M.J. de 19 ani, domiciliat în municipiul Târgu Mureş.  Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Târgu Mureş, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 zile pentru F.Z., respectiv 19 zile pentru M.J”, a explicat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite