Tată şi fiu acuzaţi de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 17 zile
Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 17 zile

Un tânăr în vârstă de 16 ani şi tatăl acestuia în vârstă de 42 de ani au fost arestaţi pentru 17 zile, sub aspectul săvârşirii de tentativă de omor. Ei sunt reţinuţi alături de alţi trei suspecţi, acuzaţi că au înjunghiat un poliţist la Ceuaşu de Câmpie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au propus Instanţei arestarea preventivă pentru un minor de 16 ani şi tatăl acestuia, în vârstă de 42 de ani, ambii din Ceuaşu de Câmpie. Anchetatorii au putut proba faptul că cei doi s-au aflat în grupul de romi, care, în urmă cu două săptămâni au înjunghiat un poliţist, în urma unui scandal izbucnit la un bar din Ceuaşu de Câmpie.

Ancheta procurorilor a fost anevoioasă, mai ales că în acest dosar au fost audiate 30 de persoane. „Credem că aceste cinci persoane au fost cele care l-au lovit efectiv pe poliţişt. În jurul poliţistului erau vreo 12-15 persoane, era un grup care era foarte agresiv, cel puţin verbal, însă până la acest moment am stabilit că din acel grup aceştia cinci au fost şi violenţi fizic", a precizat Dan Oltean, procuror criminalist.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite