Târgu Mureş: Cuplu intoxicat cu monoxid de carbon, la Târnăveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu Mureş: Cuplu intoxicat cu monoxid de carbon, la Târnăveni
Târgu Mureş: Cuplu intoxicat cu monoxid de carbon, la Târnăveni

În dimineaţa zilei de 5 noiembrie, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată telefonic de către Dispeceratul de Urgenţă 112, despre faptul că în comuna Mica au fost găsite două


În dimineaţa zilei de 5 noiembrie, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată telefonic de către Dispeceratul de Urgenţă 112, despre faptul că în comuna Mica au fost găsite două persoane intoxicate cu monoxid de carbon. Poliţiştii şi echipajul SMURD au constatat că o femeie în vârstă de 35 ani, locatara imobilului a fost găsită de tatăl ei într-o încăpere a locuinţei, căzută pe podea în stare de inconştienţă, iar alături de aceasta se afla concubinul ei, decedat, un bărbat în vârstă de 38 ani, fapt confirmat de echipajul SMURD.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Municipal Târnăveni în vederea efectuării investigaţiilor medicale. Cu ocazia verificărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că în camera unde au fost găsite cele două persoane se afla o sobă cu termostat alimentată cu gaz metan a cărei flacără de veghe ardea, iar coşul de evacuare a gazelor era confecţionat din material flexibil, temperatura din cameră fiind foarte ridicată.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite