Târgu-Mureş: Club al pensionarilor la Târnăveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Club al pensionarilor la Târnăveni
Târgu-Mureş: Club al pensionarilor la Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni inaugurează astăzi primul Club al Pensionarilor din localitate. Valoarea investiţiei se ridică la 23.000 de lei.

Pensionarii din Târnăveni au astăzi un club al lor, situat pe strada Republicii nr.61. Noul Club al Pensionarilor a fost realizat cu fonduri din bugetul local, dar şi din sponsorizări.

"Valoarea totală a cheltuielilor pentru realizarea Clubului Pensionarilor a fost de 23.000 lei, din care 13.000 lei, pentru reparaţii şi amenajarea imobilului, sumă acoperită de la bugetul local şi 10.000 lei pentru mobilier şi dotări, sumă acoperită prin sponsorizări de la marea majoritate a societăţilor din localitate", a precizat Alexandru Matei, primarul municipiului Târnăveni.

În noul club pensionarii îşi vor putea petrece timpul liber jucând şah, table sau rummy, dar vor putea participa şi la alte activităţi menite să-i facă să uite de singurătate.

"Cu toţii am înţeles că în momentul de faţă pensionarii sunt o categorie socială numeroasă, care au contribuit la dezvoltarea societăţii noastre şi ca atare merită să le acordăm o atenţie specială", a mai spus primarul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite