Târgumureșenii își aleg ”Regina! Vezi ce fete participă la Miss Târgu-Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, începând cu ora 18.00, Teatrul de Vară va găzdui concursul de miss al orașului. În total, 11 fete se vor întrece pentru titlul de ”Regina orașului”.

Concurentele au vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, iar fotografiile lor pot fi vizualizate pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, aici. Ele vor putea fi votate până în această seară, la ora 17.00, iar concurenta cu cele mai multe voturi din partea publicului va obține titlul de Miss Popularitate.

Fetele pot câștiga bani frumoși dacă impresionează juriul. Astfel, locul întâi va fi răsplătit cu 2.500 de lei, locul doi cu 1.500 de lei și locul trei cu 1.000 de lei. În plus, fiecare participantă va primi un premiu de participare.

Concursul de Miss va fi întregit de prezența lui Smiley, care a pregătit un recital de excepție, cu cele mai cunoscute hituri ale sale. Romeo și Julia Saleno vor completa meniul muzical al serii.


Accesul publicului este gratuit, la concursul de Miss find așteptate câteva mii de persoane. Totuși, dacă vremea nu va ține cu organizatorii, e foarte probabil ca evenimentul să fie mutat în Centrul Cultural Mihai Eminescu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite