Târgumureşenii vor rămâne fără apă, în prag de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de asociaţii de proprietari vor rămâne fără apa din cauza datoriilor pe care le-au acumulat la compania Aquaserv.

Târgumureşenii nu s-au gândit ca vor ajunge să rămână fără apă. Aşa că nu s-au îndreptat spre asociaţiile de proprietari ca să îşi plătească  datoriile. Suma pe care consumatorii o datorează companiei depăşeşte cinci milioane de lei.

Reprezentanţii au avut răbare până acum, dar au decis că e vremea să pună piciorul în prag. Odată cu vremea bună, mai precis din data de 16 mai, sute de tărgumureşeni vor fi deconectaţi de la sursa comună de apă. „Primele  20 de asociaţii la care se va sista furnizarea apei potabile, începând de luni, au fost selectate în funcţie de vechimea datoriilor. Unele dintre ele au datorii neplătite încă din 2008“, a declarat Nicu Tomuleţiu, purtător de cuvânt Aquaserv.

Mai mult, reprezentanţii companiei de furnizare a apei susţin că au făcut tot posibilul să recupereze sumele, dar locuitorii nu au fost dispuşi să plătească ce au consumat. Acum, nu mai există soluţii, pentru că banii trebuie să ajungă în contul Aquaserv. „Recurgem la măsura extremă, dar în conformitatate cu prevederile legale“, susţin reprezentanţii companiei.

„Dacă nu am avut bani, sigur că nu am plătit, e tot mai greu, trebuie să împărţim facturile de la o lună la alta“, se plânge Ioan Ungureanu, locatar in cartierul Mureşeni. „Ca de obicei, cei care îşi trag de la gură ca să plătească apa rămân nespălati şi fără apă pentru mâncare, din cauza celor care beau şi huzuresc, dacă şi asta e dreptate“, s-a plâns Florica Moldovean, pensionară.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite