Un ivorian, în teste la FCM Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un ivorian, în teste la FCM Târgu Mureş
Un ivorian, în teste la FCM Târgu Mureş

Liderul seriei a doua a ligii secunde de fotbal îşi întăreşte lotul pentru accederea în prima ligă.

Fotbaliştii liderului seriei secunde a ligii a doua de fotbal FC Municipal Tirgu Mureş s-au reunit luni la stadionul "Transil", în vederea pregătirii returului de campionat.  Potrivit ofiţerului de presă al grupării târgumureşene, Vlad Amariei, jucătorii FCM-ului vor efectua vizita medicala în zilele de 13 şi 14 ianuarie şi se vor antrena la baza proprie până duminică, 17 ianuarie.

“Pe 18 ianuarie, „municipalii” vor pleca în primul cantonament la Sovata, unde până pe 29 ianuarie vor disputa şi trei partide amicale. Dupa revenirea la Tirgu Mures, FCM va sustine, pe 3 februarie, un nou meci-test, cu un adversar încă desemnat”, a declarat Vlad Amariei, adăugând că al doilea stagiu de pregătire este preconizat în intervalul 5-13 februarie, in Ungaria, cu alte trei jocuri de verificare.

Jucători de valoare, spre promovarea în primul eşalon

În ceea ce priveşte noutăţile din lot, au fost împrumutaţi până în vară doi tineri fotbalişti ai Gloriei Bistriţa, Alexandru Vagner (20 ani, fundaş sau mijlocaş dreapta) şi juniorul de 18 ani Paul Anton, mjlocaş central de profil defensiv. Sub comanda antrenorului Cosmin Bodea se mai pregătesc doi fotbalişti liberi de contract, respectiv Sebastian Ilea de la Arieşul Turda şi Moussa Bamba din Coasta de Fildeş.

„Ivorianul de 25 de ani este căsătorit de două luni cu o româncă, provine de la Jeunesse Club d’Abidjan, a trecut pe la englezii de la Sheffield United (liga a doua), a jucat doi ani la Chengdu Blades din China şi unul la Ferencvaros Budapesta. Dacă va confirma, are sansa de a fi primul jucator de culoare care îmbracă tricoul FCM-ului”, a spus Vlad Amariei, care adaugă că se mai negociază cu câţiva jucători de valoare care se vor alătura lotului în zilele urmatoare.

“Pe de altă parte, unii componenţi ai FCM-ului vor fi cedaţi sau împrumutaţi la alte echipe, deocamdată singura certitudine fiind Cristian Luca, atacantul înţelegându-se cu FC Bihor”, a spus ofiţerului de presă al FCM Târgu Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite