Târgu Mureş: Întâlnire între poliţişti şi reprezentanţii băncilor din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii s-au întâlnit cu reprezentanţii băncilor din judeţ
Poliţiştii s-au întâlnit cu reprezentanţii băncilor din judeţ

S-au discutat măsuri concrete de prevenire a furturilor, de pază şi transport al valorilor monetare, precum şi montarea şi utilizarea sistemelor electronice de pază.

Odată cu întâlnirea de vineri dintre dintre reprezentanţii poliţiei mureşene şi cei ai unităţilor bancare din Târgu Mureş, s-a încheiat şirul contactelor organizate în această săptămână în municipiile şi oraşele din judeţ cu reprezentanţii locali ai unităţilor financiar-bancare, pe problematica siguranţei valorilor monetare. „Întâlnirile s-au realizat având în vedere evenimentele care au avut loc în ţară prin, care s-a adus atingere valorilor monetare manipulate şi gestionate de bănci, atât la sediile acestora cât şi în afara lor la ATM-uri”, ne-a declarat subcomisarul Livia Popa, purtător de cuvânt al IJP Mureş.

Aceasta a adăugat că s-au discutat măsuri privind sporirea gradului de siguranţă a unităţilor financiar-bancare, poliţiştii prezentând oaspeţilor note de caz ale evenimentelor înregistrate în ultima perioadă. „Cei doi ofiţeri specialişti în sisteme de pază din cadrul IPJ Mureş au punctat aspecte concrete, plecând de la organizarea pazei obiectivelor şi transportul valorilor monetare, la instalarea sistemelor electronice antiefracţie şi până la conectarea acestora la un dispecerat de monitorizare apt să asigure intervenţia operativă în caz de eveniment”, a arătat subcomisarul Livia Popa, completând că reprezentanţii unităţilor bancare şi-au declarat deschiderea în a coopera pe viitor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite