Două decese şi o maşină incendiată intenţionat, printre evenimentele începutului de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu Mureş: Maşină incendiată intenţionat
Târgu Mureş: Maşină incendiată intenţionat

Pompierii, poliţia şi poliţia comunitară au intervenit, de la începutul acestui an, la cinci evenimente ce au avut loc pe raza şi în proximitatea Târgu Mureşului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Livia Popa, a arătat că pe lângă două incendii în Târgu Mureş şi Brâncoveneşti fără victime, două persoane în vârstă au fost descoperite decedate în casele lor din Sângeorgiu de Mureş şi pe st

„Sunt două morţi subite, neviolente. Erau femei în vârstă, singure, organele de ordine fiind anunţate de vecini. Apoi, în chiar prima zi a anului, un autoturism a luat foc urmare a unui incendiu izbucnit în împrejurări necunoscute”, a declarat Livia Popa.

Conflict între poliţiştii comunitari

În parcarea din faţa şcolii generale „Friedrich Schiller” din cartierul târgumureşean Aleea Carpaţi, maşina unei poliţiste comunitare, Melinda Mureşan, a fost incendiată, femeia declarând că îndărătul acţiunii e un coleg al ei cu care se află în proces de un an. „Sunt sigură că este un coleg. În ianuarie 2009 eram în cartierul Unirii şi colegul, aflat în uniformă la serviciu, a dat cu sprayul pe soţul meu. Mereu mă hărţuieşte, se dă la mine, nu suportă să mă vadă împreună cu soţul, cu familia, consider că e bolnav psihic”, acuză femeia.

Şeful Poliţiei comunitare Târgu Mureş, comandantul Valentin Bretfelean, a refuzat să se pronunţe asupra  acuzaţiilor aduse de subordonata sa. „Organele abilitate, poliţia şi procuratura îşi fac şi ele propriile investigaţii. Apoi, este în curs o anchetă internă ale cărei concluzii le vom da publicităţii zilele următoare”, a promis şeful Poliţiei comunitare din Târgu Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite