Târgu-Mureşul se pregăteşte de Halloween! Vezi unde petrecem în weekend!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie de Halloween în cluburile mureşene
Distracţie de Halloween în cluburile mureşene

Distracţie de Halloween se va încheia duminică dimineaţă. Practic, toate cluburile din Târgu-Mureş au pregătit o petrecere pe cinste pentru cei ce vor să se costumeze în cel mai "negru" weekend al anului.

Cei de la Downsound le-au pregătit un show electronic de excepţie tinerilor, în Sala ASA din centrul oraşului, sâmbătă de la ora 22.00. Meeloox, Sauce, Dan Bazix şi Acqzuel vor mixa până la primele ore ale dimineţii pe ritmuri de electro, tech house, dnb, dubstep şi alte genuri anexe. Intrarea costă 10 lei, iar petrecăreţii sunt aşteptaţi în costume care mai de care mai năstruşnice.

Old City Pub intră de asemenea în rândul localurilor care îşi aşteaptă clienţii mascaţi, sâmbătă, cu începere de la ora 21.00. Costumaţia e obligatorie, accesul publicului gratit, iar organizatorii au pregătit surprize celor mai inspiraţi mureşeni prezenţi în local, inclusiv un concert live.

Hotel President organizează o petrecere de Halloween al cărei invitat special va fi Roxana Nemeş, fostul iepuraş Playboy. Sâmbătă, de la ora 21.00, în complexul Aqua Rock Spa al hotelului de pe strada Gheorghe Doja sunt aşteptaţi mureşenii dornici de distracţie pe cinste. Intrarea costă 20 de lei.

Cluburile Select şi Temptation organizează de asemenea petreceri de Halloween, unde costumaţia e obligatorie, sâmbătă de la orele 22.00.

În aceste condiţii, mureşenii au unde alege atunci când e vorba de distracţie cât cuprinde!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite