Târgu-Mureş:Căsătorii de probă în Cetatea Medievală din Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi în Cetatea din Sighişoara pentru a se căsători de probă
Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi în Cetatea din Sighişoara pentru a se căsători de probă

De Ziua Îndrăgostiţilor mureşenii sunt aşteptaţi să-şi declare dragostea într-un loc plin de romantism. Îndrăgostiţii care vor să se căsătorească de probă pentru o zi se pot înscrie pe lista specială a Primăriei municipiului Sighişoara.

Cuplurile de îndrăgostiţi îşi vor putea oficializa „iubirea” chiar de Valentine’s Day în Cetatea Medievală din Sighişoara. Primăria municipiului a decis ca în acest an să ofere certificate simbolice de căsătorie iubăreţilor care doresc să îşi petreacă Ziua îndrăgostiţilor în Cetatea Sighişoarei. Edilii au venit cu această idee bazându-se pe faptul că mulţi turişti vin în Cetate în această perioadă, dat fiind faptul că locul respectiv este unul dintre cele mai pline de romantism din judeţ.

„Este pentru prima dată când organizăm o asemenea manifestare în oraşul nostru şi sperăm ca un număr cât mai mare de cupluri să se înscrie pe listele „căsătoriilor”. Am ales această modalitate pentru că este mult mai romantică decât un concurs cu premii pentru declaraţii de dragoste. În plus, am ţinut cont de numărul mare de turişti care îşi vor petrece cu iubiţii sau iubitele ziua respectivă în oraşul nostru”, ne-a declarat Daniela Şuşu, din cadrul Primăriei Sighişoara.

Start la înscrieri

Cuplurile care s-au decis ca măcar pentru o zi să fie soţ şi şoţie se pot înscrie până miercuri 10 februarie. Tot ce trebuie să facă este să-şi prezinte actele de identitate la Serviciul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei (la camera 12 n.r.). Acolo, iubăreţii vor fi înscrişi pe o listă specială, iar duminică, 14 februarie, îşi vor putea serba căsăstoria cu acte în regulă... timp de o zi.

Căsătorii pentru toată viaţa

Anul trecut în Sighişoara aproximativ 250 de cupluri şi-au unit destinele pentru o viaţă întreagă, iar în Târgu-Mureş aproximativ 1.100 de îndrăgostiţi au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cei care se doresc să obţină mai multe informaţii despre căsătoria pentru o zi, pot lua legătura cu Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Sighişoara la numărul de telefon 0265 779.779 sau pe adresa de e-mail public@sighisoara.org.ro.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite