Târgu-Mureş: Nou termen în procesul lui Viorel Filip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este programat un nou termen în procesul în care Viorel Filip, fostul şef al Poliţiei Comunitare alătuiri de alţi doi inculpaţi sunt judecaţi pentru fapte de corupţie.

Procesul în care Viorel Filip, fostul şef al Poliţiei Comunitare din Târgu-Mureş alături de Dumitru Muntean, directorul firmei de pază VDG Security şi Mircea Aldea, inspector în cadrul Primăriei Târgu-Mureş sunt acuzaţi de corupţie şi abuz în serviciu contra intereselor publice are astăzi o nouă înfăţişare.

La termenul fixat la ora 14.00 vor fi citaţi din nou martorii Ştefan Vălcăuan, fost director executiv adjunct al Poliţiei Comunitare şi Sergiu Horobeţ, director general al companieie Aqauserv, care au lipsit la înfăţişărtile anterioare. Dacă nu se vor prezenta nici acum "se va aplica amendă judiciară şi se va emite mandat de aducere cu executare în fapt", se arată pe site-ul instanţei.

Tot astăzi au fost citaţi şi martorii Adriana – Maria Gomotîrceanu şi  Maria Horvat. Printre martorii din dosar care urmează să fie citaţi figurează şi viceprimarul Claudiu Maior.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite