Târgu-Mureş: Se dă startul distracţiei pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ca n fiecare an Festivalul Medifun se va încheia cu o parada foto Arhivă
Ca n fiecare an Festivalul Medifun se va încheia cu o parada foto Arhivă

Festivalul studenţesc Medifun începe diseară în campusul studenţesc din oraş. Timp de patru zile, sute de studenţi se vor întrece la concursuri sportive şi probe surpriză pregătite de organizatori.

Sute de studenţi din mai multe universităţi din ţară participă, începând de astăzi, la cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Medifun, singurul eveniment cultural-sportiv de acest gen din ţară. Organizat de Liga Studenţilor din Târgu-Mureş, festivalul adună an de an sute de tineri, atât din Târgu-Mureş, cât şi din ţară, care timp de patru zile şi trei nopţi se întrec în cadrul unor competiţii sportive şi se distrează copios la surpriză, pregătite de organizatori.

La ediţia de anul acesta s-au înscris 12 echipe, fiecare cu câte 25 de membri, la care se adaugă un număr nelimitat de susţinători. „Avem echipe de studenţi de la toate universităţile din Târgu-Mureş, dar şi din Sibiu şi Iaşi, o echipă formată din membrii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România,  precum şi o echipă de medici, care au absolvit deja facultatea, dar participă an de an la Medifun“, a precizat Mihai Negrea, PR-ul evenimentului.

Noutatea acestei ediţii este faptul că o mare parte din probe se vor desfăşura pe fostul stadion Municipal, iar echipele vor avea corturi, în care vor şi dormi pe perioada festivalului.

Probe surpriză, premii pe măsură

Startul festivalului se va da diseară, de la ora 18.00, în campusul studenţesc. Aici vor fi prezente toate echipele, iar studenţii vor avea de parcurs mai multe probe surpriză. Ziua de vineri va fi dedicată probelor sportive, iar noaptea se va desfăşura celebra probă „Lista Neagră“, în cadrul căreia concurenţii vor avea de adus în cel mai scurt timp diverse obiecte ciudate, gen scaun cu rotile sau proteza bunicii.

Nebunia va continua până duminică, zi în care va avea loc parada de gală. „Vom porni în ritmul muzicii din campusul universitar şi până la Teatrul de Vară. Aici va avea loc spectacolul final şi se vor anunţa câştigătorii. Cei mai buni concurenţi vor fi premiaţi cu bilete la Festivalul Peninsula, abonamente la paintball sau lăzi de bere “, a precizat Mihai Negrea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite