Târgu-Mureş: şofer de microbuz şcolar, beat mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe fondul consumului de alcool, un şofer de microbuz şcolar a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un copac. Şoferul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore.


Un şofer de 35 de ani din localitatea Crăciuneşti a ajuns în arest preventiv, după ce a condus sub influenţa alcoolului microbuzul şcolar şi a intrat cu el într-un copac. Accidentul s-a petrecut ieri în localitatea Crăciuneşti, iar în urma acestuia microbuzul şcolar a fost avariat în proporţie de 60%.

"Pe fondul consumului de alcool, şoferul a pierdut controlul volanului, intrând într-un copac de pe partea dreaptă a direcţiei de mers. Microbuzul este folosit la transportul elevilor, însă în momentul producerii accidentului în autovehicul se afla doar conducătorul auto", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. "Având în vedere pericolul social ridicat s-a dispus măsura reţinerii preventive pentru 24 ore a conducătorului auto, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş cu propunere de arestare", a mai spus Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite