O femeie din Târgu Mureş s-a sinucis aruncându-se de la etajul 9 al Spitalului de Urgenţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gest şocant al unei tinere de 28 de ani care, azi-dimineaţă, în jurul orei 5.00, s-a aruncat de la etajul IX al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Mureş. Femeia născuse vineri o fetiţă perfect sănătoasă şi urma să fie externată mâine.

Azi dimineaţă, după ce şi-a alălptat bebeluşul, femeia s-a dus la toaleta de la etajul nouă al spitalului, a deschis fereastra şi s-a aruncat în gol.

Medicii au fost şocaţi de gestul tinerei. În camera în care era internată au găsit un caiet pe care femeia avea notate mai multe metode de sinucidere, semn că îşi premeditase gestul de mult timp. La final, avea notat un mesaj de adio către copilul abia născut. Îi scria micuţei că o iubeşte şi îşi lua adio de la ea.

Medicii de la maternitate spun că tânăra suferise o depresie puternică în urmă cu şase ani şi era în evidenţa medicilor de la Psihiatrie. „Vineri, când a fost internată, pacienta era în stare foarte bună, nu părea să aibă probleme. A  născut prin cerzariană o fetiţă perfect sănătoasă. Copilul este în continuare internat la Secţia de Neonatologie", a explicat Lavinia Cosma, purtător de cuvânt al spitalului.

Aflaţi mai multe din ediţia de astăzi a cotidianului Adevărul de seară Târgu-Mureş

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite