Târgu-Mureş: A început sărbătoarea fotbalului în puburile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai în „La Liga” au fost investiţi 300.000 de euro, special pentru ca microbiştii să poată urmări meciurile în condiţii excelente. Startul Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud echivalează cu un consum uriaş de bere în faţa televizoarelor din barurile mureşene.

Timp de o lună, televizoarele am plasate în localurile sau terasele mureşene vor fi comutate pe meciurile Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. Începută ieri, cea mai importantă competiţie sportivă la nivel mondial, după Olimpiada de vară, va atrage mii de pasionaţi ai fotbalului spectacol în puburile sau restaurantele cu profil sportiv din oraş. Atât în complexul Weekend, cât şi în restul Târgu-Mureşului, administratorii localurilor aşteaptă îşi cu LCD-uri şi bere din belşug clienţii.

300.000 de euro în „La Liga”

Primul restaurant cu profil 100% sportiv din oraş a fost inaugurat ieri la etajul 3 al Mureş Mall-ului, în compania echipei FCM Târgu-Mure, proaspăt promovată în Liga 1. „La Liga” are o capacitate totală de 300 de locuri, 24 LCD-uri, două ecrane de proiecţie gigantice şi peste 100 de canale sportive disponibile.

„Oricare loc oferă vizibilitate pentru unul dintre televizoarele expuse în restaurant. Investiţia totală în acest local este de aproximativ 300.000 de euro, care va fi amortizată în doi ani”, a declarat Alin Zecheru, directorul comercial al restaurantului.

„La Liga” va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 24.00, iar dacă evenimentele sportive o vor „cere”, programul va putea fi prelungit. Nu e de neglijat nici mâncarea, căci un „meniu al zilei” costă 13 lei.

Meciuri la proiector

În Backstage, situat în centrul oraşului, precum şi la Weekend, meciurile Campionatului Mondial vor fi transmise în aer liber, pe proiectoare. „Aşteptăm zilnic câteva sute de microbişti, mai ales că vremea ne va permite să proiectăm meciurile în aer liber. Aşteptăm să ne distrăm alături de clienţii noştri”, ne-a declarat Cristian Graur, patronul Backstage-ului.Meciurile vor fi proiectate chiar şi în Jazz&Blues Club, chiar dacă acestea se vor disputa în timpul deja-clasicelor petreceri retro.

Atmosferă britanică în „Dublin”

La Dublin Irish Pub iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi cu bere irlandeză şi şapte plasme pentru vizionarea meciurilor din Africa de Sud. „Sistemul audio surround şi cele şapte plasme oferă posibilitatea spectatorilor de a urmări meciurile perfect, din orice unghi al localului”, ne-a declarat Kalman Peter, administratorul Dublin Irish Pub.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite