Târgu-Mureş: O săptămână de teatru, cadou pentru doamne şi domnişoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional din Târgu-Mureş le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor o surpriză cu ocazia Zilei de 8 Martie. Astfel, săptămâna 1-8 martie va fi o săptămână de „nota zece” pentru iubitoarele de teatru.

„În această săptămână doamnele şi domnişoarele au ocazia să vadă zece spectacole, cinci la secţia română şi cinci la secţia maghiară, la un preţ special de doar un leu”, a precizat Nicolae Cristache, directorul adjunct artistic al Teatrului Naţional.

Gest de curtoazie

Doamnele şi domnişoarele vor putea intra la toate spectacolele cu doar un leu, cu condiţia să fie însoţite de un domn, care să-şi plătească biletul întreg. „Doamnele şi domnişoare vor plăti un leu pentru un bilet dacă vor fi însoţite de un domn „generos”, care să plătească biletul întreg de 15 lei. Considerăm că este un gest de curtoazie din partea domnilor să-şi invite partenerele la un spectacol de teatru. Oricum noi le-am pregătit şi o reducere de preţ deoare cu 16 lei vor intra două persoane, în loc de 30 de lei cât ar fi plătit în mod normal”, a mai spus Nicolae Cristache.

Iniţiativă apreciată

Mureşencele se arată încântate de ideea de a merge la teatru alături de cavalerii din viaţa lor. „Mă bucur foarte mult că am ocazia să merg la teatru în această spăptămână. N-am mai fost de mult şi îmi era dor. Am mai văzut spectacolul „Poezie ERO..tică şi Muzică ERO..ică” şi mi-a plăcut foarte mult interpretarea actorului. Aş vrea să revăd spectacolul şi mă bucur că voi avea ocazia acum”, spune Iulia Albu, studentă în anul III la Universitatea „Petru Maior”.

Mureşenii se bucură că au ocazia să-şi invite soţiile la teatru. „Mă bucur că Teatrul Naţional vine cu această idee. N-am mai ieşit demult cu soţia la teatru, iar dacă este reducere vom profita. Încă nu ştiu la ce spectacol vom merge, dar dacă sunt mai multe, cu atât mai bine pentru că avem de unde alege”, spune Victor Mureşean, pensionar.

Spectacolele prezentate la secţia română

Programul săptămânii speciale cuprinde luni 1 martie spectacolul „Clinica Amanţilor”, jucat de la ora 19.30 în Sala Mare, vineri 5 martie  „Scandal la Operă”, de la ora 19.00 în Sala Mare, sâmbătă 6 martie, „Valsul Hazardului şi Simply Marlyn”, de la ora 21.00 în Sala Mică, duminică 7 martie, „Şexpir. Opere complete”, de la ora 19.30 în Sala Mare şi luni 8 martie de la ora 21.00 în Sal miCĂ, SPECTACOLUL „Poezie ERO..tică şi Muzică ERO..ică”.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite